Kamperen op Camping Nannewiid in Friesland

Kamperen

Kamperen op onze gezellige familiecamping aan het Nannewiid in Friesland

Camping Nannewiid Friesland 04Kom kamperen op camping Nannewiid in Friesland en beleef een heerlijke vakantie. Ga voor een ruime kampeerplaats of huur een chalet aan het water en maak kennis met de fantastische omgeving en diverse watersportmogelijkheden op het Nannewiid.

Op het terras van restaurant By Aalzen kunt u genieten van een lekker hapje en drankje, terwijl de kinderen zwemmen, zandkastelen bouwen of klauteren op de vele speeltoestellen op het strand. Bij restaurant By Aalzen kunt u daarnaast terecht voor een heerlijke lunch of diner. Reserveren voor diner is gewenst via telefoonnummer 0513 - 20 09 00. 

Camping aan het water

Camping Nannewiid Oudeshaske Friesand 01De ideale ligging aan het Friese meer Nannewiid maakt dat er vele mogelijkheden zijn tijdens een verblijf op de gezellige familiecamping. Stap met de hele familie op de fiets of maak er een wedstrijdje van: wie als eerste met de kano aan de overkant van het water is. Willen uw kinderen leren zeilen? Zeilschool Nannewiid biedt zeilcursussen aan, zodat ook de kleintjes onder ons helemaal klaargestoomd kunnen worden om te zeilen op de Friese meren.

Een gezellig dagje uit in Friesland

Aarzel niet om tijdens uw verblijf op camping Nannewiid gezellig een dagje uit te gaan in het veelzijdige Friesland. Bezoek de gezellige plaatsen zoals Sneek, Heerenveen, Joure of het pittoreske dorpje Langweer. Ook is het fantastisch om een dag naar het Skûtsjesilen te gaan. Voor de kinderen is er niets leukers om een dagje naar het Kameleondorp in Terherne te gaan. Ook Speelbos in Joure is voor kinderen een ware attractie. Genoeg mogelijkheden!!

Waarom Nannewiid?

 • Zeillessen voor de jeugd

  Zeilles in een Optimist voor kinderen van 7 t/m 13 jaar gedurende het hoogseizoen. Informeer naar de mogelijkheden!
 • Mooie vislocatie

  Heerlijk vissen op een unieke locatie; het Nannewiid. Hier worden enorme karpers gevangen. Ontdek de mooiste visplekjes en geniet en ontspan.
 • Chalets

  Vakantie op of aan het water! Luxe chalets van alle gemakken voorzien. Dat noemen wij nou echt vakantie vieren!
 • Mooie kampeerlocatie

  Heerlijk kamperen aan het water op onze kleinschalige camping. En bij mooi weer lekker naar het strand.
 • Leuke dagrecreatie

  Zeilen, kanovaren of een dagje relaxen op het strand? Bij ons is het allemaal mogelijk.
 • Paviljoen

  Geniet van een heerlijk hapje en/of drankje op ons prachtige terras aan het water.