Watersportmogelijkheden in Friesland

Camping Nannewiid Friesland 11Watersportliefhebbers zitten goed bij het Nannewiid, een prachtige recreatieplas in Friesland. Het water leent zich uitstekend voor allerlei fantastische watersporten, zoals zeilen, surfen, of kanovaren. Grijp uw kans en bekijk de Friese natuur eens vanuit een heel ander perspectief. Voor een lekker hapje of drankje kunt u terecht bij restaurant By Aalzen met een heerlijk terras aan het water.

Kano huren

Beleef een heerlijke dag vol watersport in Friesland op het prachtige Nannewiid, vlakbij Heerenveen. Bij restaurant By Aalzen zijn kano’s te huur; natuurlijk ontzettend leuk voor families met kinderen. Dat wordt gezellig! Voor informatie over de verhuur van kano's belt u By Aalzen op telefoonnummer 0513 - 20 09 00. 

Overnachten op onze camping aan het water

Geniet van de diverse watersportmogelijkheden op het Nannewiid. Combineer watersporten met een fantastisch verblijf op Camping Nannewiid, pal aan het water gelegen. Het is voor kinderen daarnaast mogelijk om zeillessen te nemen om zo ook het zeilplezier te ontdekken!

Waarom Nannewiid?

 • Zeillessen voor de jeugd

  Zeilles in een Optimist voor kinderen van 7 t/m 13 jaar gedurende het hoogseizoen. Informeer naar de mogelijkheden!
 • Mooie vislocatie

  Heerlijk vissen op een unieke locatie; het Nannewiid. Hier worden enorme karpers gevangen. Ontdek de mooiste visplekjes en geniet en ontspan.
 • Chalets

  Vakantie op of aan het water! Luxe chalets van alle gemakken voorzien. Dat noemen wij nou echt vakantie vieren!
 • Mooie kampeerlocatie

  Heerlijk kamperen aan het water op onze kleinschalige camping. En bij mooi weer lekker naar het strand.
 • Leuke dagrecreatie

  Zeilen, kanovaren of een dagje relaxen op het strand? Bij ons is het allemaal mogelijk.
 • Paviljoen

  Geniet van een heerlijk hapje en/of drankje op ons prachtige terras aan het water.