Gezellig paviljoen aan het water

Paviljoen Oudehaske Nannewiid Friesland 10Zin in een lekker kopje koffie, een koud drankje of een heerlijke lunch? Maak een pitstop bij ons gezellige paviljoen aan het water en geniet tegelijkertijd van het schitterende uitzicht op het water. Heerlijk op het terras, met een hapje en een drankje, genieten van het mooie uitzicht over het Nannewiid. Ook kunt u in het paviljoen of op ons prachtige terras genieten van een heerlijke lunch en/of diner.

Het Friese meer Nannewiid, waar ook ons Recreatiecentrum en de camping naar vernoemd zijn, staat bekend om zijn veelzijdigheid. Diverse watersporten, maar ook de zwem- en vissport worden hier actief beoefent.

Strandpaviljoen met de ideale locatie

Paviljoen Oudehaske Nannewiid Friesland 03Naast de ideale locatie van het strandpaviljoen aan het water zijn vanaf Recreatiecentrum Nannewiid snel en eenvoudig diverse gezellige dorpjes en steden te bereiken. Heerenveen ligt onder meer op steenworp afstand van Oudehaske, maar ook het historische dorpje Joure ligt erg dichtbij. Rondom het Nannewiid zijn daarnaast veel prachtige wandel- en fietsroutes. En, u bent altijd in de buurt van een heerlijke rustplek!

Een strandpaviljoen vol verrassingen

Heeft u iets te vieren of heeft u gewoon zin in een avondje gezelligheid met uw familie, vrienden of collega’s? Ons strandpaviljoen aan het water is de aangewezen locatie. Bekijk hier de mogelijkheden.

Waarom Nannewiid?

 • Zeillessen voor de jeugd

  Zeilles in een Optimist voor kinderen van 7 t/m 13 jaar gedurende het hoogseizoen. Informeer naar de mogelijkheden!
 • Mooie vislocatie

  Heerlijk vissen op een unieke locatie; het Nannewiid. Hier worden enorme karpers gevangen. Ontdek de mooiste visplekjes en geniet en ontspan.
 • Chalets

  Vakantie op of aan het water! Luxe chalets van alle gemakken voorzien. Dat noemen wij nou echt vakantie vieren!
 • Mooie kampeerlocatie

  Heerlijk kamperen aan het water op onze kleinschalige camping. En bij mooi weer lekker naar het strand.
 • Leuke dagrecreatie

  Zeilen, waterfietsen, kanovaren of een dagje relaxen op het strand? Bij ons is het allemaal mogelijk.
 • Paviljoen

  Geniet van een heerlijk hapje en/of drankje op ons prachtige terras aan het water.