Vissen in Friesland

Camping Nannewiid Friesland 09Waar kunt u beter vissen dan in Friesland? De provincie kent prachtige vismeren zoals het prachtige Nannewiid, het uitgestrekte Tjeukemeer en het Slotermeer. Zoek een plekje naar keuze en gooi uw hengel maar uit.

Bij het Nannewiid wordt onder andere actief gevist op grote schub- en spiegelkarpers. Er worden hier karpers gevangen van 90 cm. Speciaal voor de echte visliefhebbers kan vissen uitstekend worden gecombineerd met een comfortabel verblijf bij Recreatiecentrum Nannewiid, met luxe chalets en een camping direct gelegen aan het Nannewiid.

Bijzonder overnachten aan het viswater in Friesland

Camping Nannewiid Friesland 04Bijzonder overnachten, dat kan bij Recreatiecentrum Nannewiid, gelegen aan het gelijknamige meer. Kom kamperen op de camping of huur een chalet aan of op het water. Wanneer u één van onze comfortabele chalets huurt kunt u zelfs vanaf uw eigen terras uw hengel uitgooien terwijl u geniet van een prachtig uitzicht op het Nannewiid en voorbijvarende zeilboten. De place to be voor de echte hengelsporter!

Unieke visstekken rondom de Friese meren

In de directe omgeving van het Nannewiid zijn vele andere Friese wateren gelegen waar ook unieke visstekken te vinden zijn. In onder andere Oldelamer zijn een aantal mooie kanalen die zich uitstekend lenen voor het vissen op grote snoeken. Een andere hoog aangeschreven stek vindt u bij de jachthaven aan de Vuurtorenweg in Lemmer. Daar kan voornamelijk gevist worden op voorns, windes en roofbleien. Voor baarsvissen kunt u in het water bij IJlst, op steenworp afstand van Sneek, goed terecht. Laat uw visvakantie maar beginnen!

Waarom Nannewiid?

 • Zeillessen voor de jeugd

  Zeilles in een Optimist voor kinderen van 7 t/m 13 jaar gedurende het hoogseizoen. Informeer naar de mogelijkheden!
 • Mooie vislocatie

  Heerlijk vissen op een unieke locatie; het Nannewiid. Hier worden enorme karpers gevangen. Ontdek de mooiste visplekjes en geniet en ontspan.
 • Chalets

  Vakantie op of aan het water! Luxe chalets van alle gemakken voorzien. Dat noemen wij nou echt vakantie vieren!
 • Mooie kampeerlocatie

  Heerlijk kamperen aan het water op onze kleinschalige camping. En bij mooi weer lekker naar het strand.
 • Leuke dagrecreatie

  Zeilen, kanovaren of een dagje relaxen op het strand? Bij ons is het allemaal mogelijk.
 • Paviljoen

  Geniet van een heerlijk hapje en/of drankje op ons prachtige terras aan het water.