Erop uit in de omgeving van Oudehaske

Paviljoen Oudehaske Nannewiid Friesland 14Ga erop uit in Friesland en beleef de leukste dagjes uit. De groene omgeving en adembenemende natuurgebieden rondom het gezellige dorpje Oudehaske, waar Recreatiecentrum Nannewiid gelegen is, bieden wandelaars en fietsers een onvergetelijk avontuur. Ook de kleine historische dorpjes en steden in de buurt zijn echte aanraders.

Voor kinderen vanaf 1 t/m 12 jaar is Speelbos in Joure een leuke attractie. Dit is een overdekte binnenspeeltuin waar kinderen eindeloos kunnen glijden, klimmen etc.

Nog een paar tips op een rij:

 • Swimfun, subtropisch zwembad Joure
 • Speelbos, overdekte binnenspeeltuin Joure
 • Gezellige winkelcentrum Heerenveen en Joure
 • Klimmen in Heerenveen, Mountain Network, klimhal en boulderwand. 

Wandelen en fietsen in Friesland

Paviljoen Oudehaske Nannewiid Friesland 13Friesland, rijk aan prachtige wateren en groene natuur, tovert een glimlach op ieders gezicht. Kies ervoor om mooie tochten te fietsen, zoals de Aldfaers Erfroute; een 25 kilometer lange route rondom vier gezellige dorpjes vol historie en cultuur. Ook Nationaal Park De Alde Feanen en de ten noorden gelegen Waddenzee zijn wonderschone natuurgebieden.
Voor de echte water- en visliefhebbers zijn, naast het Nannewiid, het Tjeukemeer, Slotermeer en het bekende IJsselmeer wateren om van te genieten en volledig tot rust te komen.

Gezellige dorpjes en steden rondom Nannewiid

Maak kennis met de gezellige dorpjes en grotere steden rondom Recreatiecentrum Nannewiid in Oudehaske. Ga richting het bekende Friese dorpje Joure, Heerenveen of hoofdstad Leeuwarden en geniet van een fantastisch dagje uit. Beleef historie en cultuur, ga lekker winkelen en ontdek gezellige restaurants en cafeetjes. Voor families en groepen met kinderen garandeert de Aqua Zoo Leeuwarden uren speelplezier! Ook is het subtropisch zwembad in Joure een echte aanrader, net als Speelbos Joure, ijsstadion Thialf, het Abe Lenstra voetbalstation Heerenveen en wat dacht u van een bezoekje aan de Boerenbruiloft in Joure of het Skûtsjesilen in Friesland?

Waarom Nannewiid?

 • Zeillessen voor de jeugd

  Zeilles in een Optimist voor kinderen van 7 t/m 13 jaar gedurende het hoogseizoen. Informeer naar de mogelijkheden!
 • Mooie vislocatie

  Heerlijk vissen op een unieke locatie; het Nannewiid. Hier worden enorme karpers gevangen. Ontdek de mooiste visplekjes en geniet en ontspan.
 • Chalets

  Vakantie op of aan het water! Luxe chalets van alle gemakken voorzien. Dat noemen wij nou echt vakantie vieren!
 • Mooie kampeerlocatie

  Heerlijk kamperen aan het water op onze kleinschalige camping. En bij mooi weer lekker naar het strand.
 • Leuke dagrecreatie

  Zeilen, kanovaren of een dagje relaxen op het strand? Bij ons is het allemaal mogelijk.
 • Paviljoen

  Geniet van een heerlijk hapje en/of drankje op ons prachtige terras aan het water.