Zeilles in Friesland bij Zeilschool Nannewiid

Camping Nannewiid Friesland 04Geef uw kind(eren) op voor zeillessen in Friesland en ze leren snel de kneepjes van het vak.
Kinderen kunnen in groepjes van maximaal acht kinderen in de ochtend of middag zeilles nemen. Er wordt zeilles gegeven aan kinderen vanaf 7 jaar t/m 13 jaar.

De zeilcursus wordt gegeven door Zeilschool Nannewiid bestaat uit de basisvaardigheden, zoals op- en aftuigen, aan de wind, halve wind, voor de wind, overstag, kruisen, afvaren en aanleggen. Een zwemdiploma is verplicht en tijdens de les is het dragen van een zwemvest verplicht.

Bezoek de website voor meer informatie over de zeillessen.

Zeilen op het Nannewiid in Friesland

Chalet friesland aan het water 01U kunt heerlijk een dagje zeilen op het Nannewiid. Geniet van de geweldige groene natuur en het indrukwekkende uitzicht. Na een heerlijke zeildag bent u voor een lekker hapje en drankje bij restaurant By Aalzen aan het juiste adres, met prachtig terras aan het water. 

Overnachten op Camping Nannewiid

Zeilen kan uitstekend worden gecombineerd met overnachten op Camping Nannewiid. Ga voor een fantastische vakantie, direct gelegen aan het uitgestrekte meer. Onze camping biedt u diverse mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. Zeil waar en wanneer u dat wilt en geniet van een onvergetelijke zeilvakantie. Er is uiteraard ook de mogelijkheid om andere watersporten te beoefenen. Wat dacht u van bijvoorbeeld kanoën of waterfietsen?

Waarom Nannewiid?

 • Zeillessen voor de jeugd

  Zeilles in een Optimist voor kinderen van 7 t/m 13 jaar gedurende het hoogseizoen. Informeer naar de mogelijkheden!
 • Mooie vislocatie

  Heerlijk vissen op een unieke locatie; het Nannewiid. Hier worden enorme karpers gevangen. Ontdek de mooiste visplekjes en geniet en ontspan.
 • Chalets

  Vakantie op of aan het water! Luxe chalets van alle gemakken voorzien. Dat noemen wij nou echt vakantie vieren!
 • Mooie kampeerlocatie

  Heerlijk kamperen aan het water op onze kleinschalige camping. En bij mooi weer lekker naar het strand.
 • Leuke dagrecreatie

  Zeilen, kanovaren of een dagje relaxen op het strand? Bij ons is het allemaal mogelijk.
 • Paviljoen

  Geniet van een heerlijk hapje en/of drankje op ons prachtige terras aan het water.