Activiteiten op onze gezellige camping

Camping Nannewiid Friesland 11Wat dacht u van watersport of een gezellig dagje vissen? Zowel voor jong en oud zijn er op onze gezellige camping Nannewiid in Friesland allerlei activiteiten te doen. Op het meer kunt u kiezen voor kanoën of een zeiltocht en voor zwem- en visliefhebbers biedt het meer ook veel mogelijkheden.

Activiteiten in de omgeving

Paviljoen Oudehaske Nannewiid Friesland 14Het ongeëvenaarde veelzijdige landschap van de Waddenzee, maar ook het Woudagemaal in Lemmer, ten westen van Camping Nannewiid, staan beide op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Dat maakt een bezoekje misschien wel extra speciaal.

Ook biedt Friesland vele mooie wandel- en fietsroutes, worden er regelmatig evenementen georganiseerd en zijn de Friese ‘Elf Steden’ Bolsward, Dokkum, Franeker, Harlingen, Hindeloopen, IJlst, Leeuwarden, Sloten, Sneek, Stavoren en Workum echte aanraders voor een dagje uit.

Erop uit in Friesland

Ga erop uit in Friesland met uw familie, collega’s of vrienden en ontdek de leukste activiteiten van de provincie. Cultuursnuivers, natuurliefhebbers of echte waterratten; iedereen kan genieten in Friesland. Bezoek Botanische Tuin De Kruidhof of maak een rondvaart op een prachtige jacht van Rondvaardij Princenhof.

Iets origineels? Kies ervoor om te gaan wadlopen bij Wadloopcentrum Fryslân in Snakkerburen of ga met de kinderen naar de Aqua Zoo, Speelbos Joure. Ook kunt u gaan abseilen, klimmen of tokkelen bij KlimAvontuur in Appelscha.

Kamperen op Camping Nannewiid in Friesland

Kamperen

Kamperen op onze gezellige familiecamping aan het Nannewiid in Friesland

Camping Nannewiid Friesland 04Kom kamperen op camping Nannewiid in Friesland en beleef een heerlijke vakantie. Ga voor een ruime kampeerplaats of huur een chalet aan het water en maak kennis met de fantastische omgeving en diverse watersportmogelijkheden op het Nannewiid.

Op het terras van restaurant By Aalzen kunt u genieten van een lekker hapje en drankje, terwijl de kinderen zwemmen, zandkastelen bouwen of klauteren op de vele speeltoestellen op het strand. Bij restaurant By Aalzen kunt u daarnaast terecht voor een heerlijke lunch of diner. Reserveren voor diner is gewenst via telefoonnummer 0513 - 20 09 00. 

Camping aan het water

Camping Nannewiid Oudeshaske Friesand 01De ideale ligging aan het Friese meer Nannewiid maakt dat er vele mogelijkheden zijn tijdens een verblijf op de gezellige familiecamping. Stap met de hele familie op de fiets of maak er een wedstrijdje van: wie als eerste met de kano aan de overkant van het water is. Willen uw kinderen leren zeilen? Zeilschool Nannewiid biedt zeilcursussen aan, zodat ook de kleintjes onder ons helemaal klaargestoomd kunnen worden om te zeilen op de Friese meren.

Een gezellig dagje uit in Friesland

Aarzel niet om tijdens uw verblijf op camping Nannewiid gezellig een dagje uit te gaan in het veelzijdige Friesland. Bezoek de gezellige plaatsen zoals Sneek, Heerenveen, Joure of het pittoreske dorpje Langweer. Ook is het fantastisch om een dag naar het Skûtsjesilen te gaan. Voor de kinderen is er niets leukers om een dagje naar het Kameleondorp in Terherne te gaan. Ook Speelbos in Joure is voor kinderen een ware attractie. Genoeg mogelijkheden!!

Waarom Nannewiid?

 • Zeillessen voor de jeugd

  Zeilles in een Optimist voor kinderen van 7 t/m 13 jaar gedurende het hoogseizoen. Informeer naar de mogelijkheden!
 • Mooie vislocatie

  Heerlijk vissen op een unieke locatie; het Nannewiid. Hier worden enorme karpers gevangen. Ontdek de mooiste visplekjes en geniet en ontspan.
 • Chalets

  Vakantie op of aan het water! Luxe chalets van alle gemakken voorzien. Dat noemen wij nou echt vakantie vieren!
 • Mooie kampeerlocatie

  Heerlijk kamperen aan het water op onze kleinschalige camping. En bij mooi weer lekker naar het strand.
 • Leuke dagrecreatie

  Zeilen, kanovaren of een dagje relaxen op het strand? Bij ons is het allemaal mogelijk.
 • Paviljoen

  Geniet van een heerlijk hapje en/of drankje op ons prachtige terras aan het water.